четвъртък, 21 юни 2012 г.

В новия летен сингъл на Акага: Тонколоните Scaena, компоненти на MBL, Benchmark, Torus, Bryston и Bösendorfer Marquis 200

Страхотния нов летен сингъл на AKAGA“Нека да е лято”, заснет, записан, миксиран и мастериран в модерното звукозаписно студио Perfect Records, с подкрепата на Kirov High-End. Продуцент: Monte Music
Във видеото, заснето в студио на Perfect Records, можете да видите и референтните тонколони Scaena, D/A и ADC конвертори Benchmark, аудио техника на MBL, Torus и Bryston, както и лимитирания роял Bösendorfer Marquis 200, с интегрирана система CEUS.

Ново работно време!

Уважаеми клиенти, приятели и партньори, считано от 23 юни ние ще работим за Вас с ново работно време:
Понеделник - Петък: 
09:54 - 20:03 часа
СЪБОТА: 10:57 - 17:12 часа

петък, 15 юни 2012 г.

Още кадри от фотосесията с Лора Георгиева в нашия шоурум!


Още ексклузивни кадри от фотосесията, която заснехме в нашият шоурум с Лора Георгиева.
Заповядайте за тест на тонколоните и субуферите на българската компания Everything But The Box! Очакваме ви!

вторник, 12 юни 2012 г.

Clearaudio Concept ще ви разкрие възможностите на винила!

 Известно е, че аналоговите източници - грамофони, ролкови магнетофони, касетни декове - възпроизвеждат музиката с много повече топлота, богатство и жизненост от цифровите CD и SACD-плейъри. Мнозина отричат напълно дигиталния звук и боготворят съвършенството на аналога. Днес единствения оцелял аналогов източник е грамофона. За тези, които искат да навлязат в богатството на този несравним звук, най-големият производител на хай-енд грамофони в света - Clearaudio - предлага моделът Concept.

 

Концепцията – високо качество на достъпна цена. 
Clearaudio разработва Concept, за да даде възможност на всеки аудио любител да изживее магията на музиката. В духа на своето име и на пук на ниската си цена хай-енд грамофонът е оборудван с най-новото иновационно рамо на Clearaudio с магнитен безконтактен лагер и е изключително лесен за set up – единствено нещо, което трябва да се направи след като излезе от опаковката е да се свърже към системата и… това е всичко! Всички настройки на рамото, дозата и оборотите са прецизно направени от специалисти във фабриката.
Ревю на сп. Stereophile за Clearaudio Concept тук

Чуйте Clearaudio Concept в нашия шоурум!


вторник, 5 юни 2012 г.

Юни е месецът на лампите в шоурума на Киров Хай-Енд!

 Юни е "ламповият" месец в нашия шоурум през 2012! Всички налични лампови предусилватели, интегрирани и моноблок усилватели, както и ламповите CD-плейъри на PrimaLuna са на специални цени -10%! Подготвили сме и подобаващ подарък към всеки един от тях - захранващ кабел Audioquest NRG-2, 0.9 m. (редовна цена 295 лв.)! Само до края на м. Юни! Заповядайте за тест! Очакваме ви!

понеделник, 4 юни 2012 г.

Нови кадри от ексклузивната фотосесия с Лора Георгиева в нашия шоурум!

Нови кадри от ексклузивната фотосесия заснета специално в нашият шоурум със сексапилната Лора Георгиева. Заповядайте за тест на тонколоните McIntosh XRT 28, култовия лампов стерео усилвател McIntosh MC275, 500-ватовите транзисторни моноблок усилватели McIntosh MC 501 както и цялата референтна серия на McIntosh! Пригответе се за чудовищен звук! Очакваме ви! 

Още за McIntosh, прочетете тук.
 Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...