петък, 30 март 2012 г.

Колаборацията Burmester & Porsche

Философията на Burmester

Компанията Burmester Audiosysteme е основана в Германия през 1977 г., и от тогава до днес произвежда топ хай-енд продукти. Днес техните компоненти се продават в повече от 50 страни на 5 континента. Желанието на Burmester още от основаването на компанията е изработката на продукт, съвкупност от истински чист звук, технологични иновации и неостаряващ дизайн. Burmester съчетават в своите продукти творческа комбинация от традиционно майсторство и безкомпромисни технологии.
За влюбените в неподправеното музикално възпроизвеждане измерването на всичко минава през CD-плейърите, усилвателите и предусилвателите, тунерите и токовите стабилизатори, процесорите и тонколоните на Burmester. Но „изкуството за ухото” (Art for the ear – мотото на Burmester) не е единствената черта на компонентите Burmester – всъщност те са своеобразно произведение на изкуството, истински шедьовър в дизайна! Със своя характерен облик, ценни материали и перфектна изработка „произведеното в Германия” гарантира удоволствие за
всички сетива.

Всички продуктови групи на Burmester са обединени от стремежа на компанията  за удовлетворяване на най-високите възможни стандарти по отношение на качеството на звука, технологичните иновации, безкомпромисното качество в изключително фината ръчна изработка, функционалността и дизайна. Компонентите попадат в няколко серии (Референтна, Топ, Класическа и Рондо серия) в зависимост от възможностите и характеристиките си, но никога за сметка на качеството и музикалното възпроизвеждане.

Благодарение на натрупаните 30-годишен опит и успехи в сферата на домашното аудио, Burmester разработват и компоненти за модерни луксозни мега яхти, в чийто интериор лесно можете да разпознаете почеркът на аудио системите Burmester по изключителното звучене, прецизната изработка и присъствието на скъпи материали в компонентите. Със своята компетентност и професионализъм компанията широко отваря нови врати към automotive дизайна и технологиите.
 
Дитер Бурместер, собственик и основател на Burmester Audiosysteme: “Като музикант и инженер, моята основна цел е да накарам слушателя да забрави, че музиката която чува излиза от цифров източник!”

Burmester Automotive
Проектът Porsche Panamera и Porsche Cayenne


След огромния успех на Porsche Panamera, двете известни и уважавани компании  обединяват сили в още един общ проект - новия Porsche Cayenne.
Porsche Cayenne се предлага опционално с уникална Хай-Енд Surround Sound система Burmester. Екипът на Porsche създава идеалните условия за интегриране на такъв тип система в салона на автомобила, a Burmester с гордост участва в проекта и след 5 години усърдната работа и още повече след блестящия дебют на системата в Porsche Panamera, аудио системата е готова да се слее и с луксозния дизайн на Porsche Cayenne.

Технически характеристики на Хай-Енд Surround Sound системата Burmester
Целта:
Best in class съраунд система - Общия стремеж на Burmester и Porsche за новия Cayenne!
Що се отнася до звук и технически характеристики, Хай-Енд Surround Sound системата на Burmester в Porsche Panamera и Porsche Cayenne е най-добрата система, която се предлага във автомобили серийно производство от който и да било производител днес. Благодарение на необикновеното си представяне, в комбинация с
изключително детайлното възпроизвеждане, системата отговаря всички възможни претенции и изисквания – любителите на класическата музика ще бъдат също толкова удовлетворени, колкото и тези, влюбени във величествената сила на баса.

Системата:
Специално проектирана за новия модел на Porsche,  системата включва усилвател MOST/DSP, клас A/B, с активен аналогов cross-over за всички средни и високи честоти, с изходяща мощност над 1000 W, с 16 отделни канала, всеки свързан с един от 16-те високоговорителя на Burmester, докато 10” субуфер се захранва от интегриран усилвател, клас D. Цялостното усещане от системата остава характерното за Burmester: силно осезаемо интензивно, но детайлно звучене.
16-те говорителя сформират обща звуко-възпроизвеждаща площ в размер на 2,400cm2. Технологията за говорителите е изцяло заимствана от хай-енд home аудио дивизията на Burmester. Малката маса на високочестотния драйвър в едно с голямата активна площ постигат съвършено детайлно и кристално ясно звуково възпроизвеждане, чието качество не се влияе от регулацията на силата на звука.

Прилагането на различни филтриращи технологии, всички оптимизирани в своите специфични приложения, осигурява максимална резолюция и отчетливост на звука и възможно най-добра импулсна реакция. Разположен между гъвкавостта на дигиталните филтри  и музикалното качество на аналоговите филтри, този подход положително свързва оптималното между двете технологии. Последвалата употреба на изпитаните с времето високо-технологични материали, доказали се в производството на домашни аудио системи, осигуряват на цялата сигнална верига достигането най-високо качество на звука.

Системата се управлява от специално разработен интуитивен софтуер, позволяващ контрол на озвучаването в зоната около всяка седалка.
Porsche Cayenne, със своята уникална съраунд саунд система предлага на всички ценители на музиката да се насладят на едно истински реално усещане в неповторимата атмосфера на автомобил. Високата технологичност е осезаема на всяко ниво, било то физически чрез интериора или психологически – чрез музикалното възпроизвеждане. Аудио системата разчита както аудио CD, така и видео DVD (аудио информацията) в абсолютно константен 5.1 мулти-канален формат, като чрез него осигурява изненадващото 360° музикално оформление на всякъде в салона на автомобила. Общото тегло на всички компоненти от съраунд системата Burmester е сведено до по-малко от 12 кг., което, естествено, не води до каквито и да било компромиси в музикалното качеството. Елегантния дизайн в комбинация с изящно гравираното лого Burmester се смесват в хармония с ексклузивния интериор на Porsche Cayenne.

Отново Burmester предлага предела на Хай-Енд качеството събрано в луксозен автомобил на Porsche.

На кратко:

•    16 – канален MOST/DSP усилвател
•    Изходяща мощност: 1000 W
•    16 говорителя, всеки със собствен усилвател
•    Акустична повърхност: 2,400cm2
•    Air Motion Transformer
•    Честотен диапазон – от 30 Hz до 20 kHz, във всяка точка в купето на автомобила.
•    Комбинация от специални аналогови и дигитални филтри
•    Софтуер за управление
•    Дизайн и интериор: силно осезаемо присъствие на дизайна Burmester
•    Комплексна технология за намаляване на общата маса на системата – общо тегло под 12 кг.

В допълнение към широките възможности за регулиране на ниските и високите честоти, баланса между левия и десния канал и предните и задни говорители, системата Burmester дава няколко иновационни възможности за индивидуални подобрения. Звукът може да се регулира както от предните, така и от задните седалки. Чрез  Symmetrical Function звукът се оптимизира еднакво за всичките четири седящи места в купето

Smooth-Function позволява подобряването на звука на всички аудио формати, дори на тези с много висока компресия, каквито са например MP3 файловете или радио честоти с ниско качество, така че удоволствието от слушането се запазва.

Функцията Surround има доста по комплексни алгоритми. Чрез нея системата може да генерира виртуален съраунд звук от стерео сигнал (напр. CD, FM, iPod, MP3) чрез деликатно смесване на компоненти, но правейки нивото на звука изключително по-качествено.

Всеки стерео сигнал звучи осезаемо по-динамично и „живо” чрез функцията Live. Тя създава усещането, че присъствате на концерт на живо. Основният алгоритъм за тази функция е разработен от Burmester специално за Porsche Cayenne.


След като веднъж сте настроили начинът, по който желаете да звучи системата, функцията Sound Conditioner се грижи за блестящото качество на звукът в купето докато автомобилът е в движение, независимо дали прозорците са отворени или не. Всеки външен звук, проникнал във салона на Porsche Cayenne бива уловен от интегриран микрофон, докато интелигентен алгоритъм коригира настройките на звука в реално време.
След като Porsche Panamera бе оборудвано с ексклузивната Съраунд Саунд система Burmester ние решихме да инсталираме стерео система Burmester в шоурума на Porsche в София. Уникалната системата може да се види и чуе от всички любители на музиката в шоурума на Porsche! За сътрудничеството между Burmester и Porsche за моделите Cayenne и Panamera, можете да прочетете повече тук http://kirov-high-end.blogspot.com/2011/11/burmester-12-wirtschaftswoche.html

Можете да чуете стерео системата Burmester в шоурума на Porsche на адрес:
Оркид Спортс Карс – България
Порше Център София
1592 София, бул. "Христофор Колумб" 41
Тел: +359 2 911 0 911
Факс: +359 2 979 4696
e-mail: info@porsche.bgвторник, 27 март 2012 г.

Нашите специални предложения през Март и Април

Възползвайте се от нашите оферти, сдобийте се с  най-доброто от света на аудиото и спестете :)

Ето едно висококачествено решение за озвучаване на градините на заведения, терасата вкъщи или двора - влагоустойчиви тонколони! До края на месец Април ви предлагаме тонколоните от серия Rock Monitor и Stylus, на канадската компания Paradigm, с намаление от 10%. Това, че ще прекарвате повече време навън, не означава, че няма да слушате любимата музика! :)

Разгледайте моделите Stylus тук и Rock Monitor тук
  
Двулентово пролетно предложение от Киров Хай-Енд - изберете комплект от наличните букшелф тонколони в нашия шоурум и ще спестите 10% от цената им! Ето няколко от наличните модели! Свържете се с нас за допълнителна информация или да насрочим час за прослушване. Предложението е валидно до 20-ти април! Честита пролет!!! :)

Токовият кабел в системата за домашно кино или стерео системата играе изключително важна роля! Сега всеки закупен кабел Audioquest NRG-2, ви осигурява -10% от цената на HDMI кабел по избор! Независимо от дължината и модела ;)


През м. Март имате възможността да се сдобиете с car-audio компоненти на американската легендарна компания JL Audio на специални цени - 15% за всички налични car-audio компонентни системи, субуфери и усилватели JL Audio. Свържете се с нас! Време е да вкарате малко качествен мощен звук и в купето на колата! А може и повече ;)

Знаете ли, че интегрираните плейъри Sonos Play:3 и Play:5 поддържат стерео режим? Предлагаме ви два стерео комплекта с подарък! За да управлявате музикалната си библиотека както искате и да слушате над 100'000 интернет радио станции от цял свят! Безжично :)
Изберете си пакет:
- Стерео пакет Sonos Play:5 (1590 лв) - включва 2 бр. интегрирани плейъри Sonos Play:5 с подарък dock за iPhone и iPod (редовна цена 279,00 лв) и Bridge (редовна цена 95,00 лв)

- Стерео пакет Sonos Play:3 (1190 лв) - включва 2 бр. интегрирани плейъри Sonos Play:3, с подарък dock за iPhone и iPod (редовна цена 279,00 лв)
Play:3 и Play:5 се предлагат в бял и черен цвят.
Всички цени включват ДДС
Вижте музикалните multi-room системи Sonos в действие http://youtu.be/EeaekCpTjJ4

понеделник, 26 март 2012 г.

Представяме Ви най-модерната видео стена от Planar!

Clarity Matrix LCD Video Wall System 
Решение за интеграция в контролни стаи и за изграждане на видеостени на обществени места, с непрекъсното излъчване. 
www.planar.bg
Clarity Matrix LCD Video Wall System е ултра-тънка LCD видеостена, която осигурява невероятно визуално изживяване, 24-часов режим на работа и се нуждае от минимално място за инсталиране. 

Уникален дизайн
За разлика от други LCD видеостени, Clarity Matrix комбинира ултра тънък профил и уникални възможности за оптимизация на картината в интегриран системен дизайн. Clarity Matrix представлява 46’’ LCD панели, търговски клас, с изключителни характеристики, който постига разстояние от едва 7.3 мм от пиксел до пиксел между изображенията на отделните панели.

Clarity Matrix LCD Video Wall System постига най-доброто на което е способна LCD технологията с тънък профил и живо визуално изпълнение, като улеснява достигането на перфектно изравнена картина, оптимално охлаждане, опростена поддръжка и дълъг работен живот.

Clarity Matrix LCD Video Wall System е проектирана и разработена от експерти в тази индустрия по начин, който посреща всички предизвикателства при работа с видео стени: монтаж и изравняване, надеждност и продължителен режим на работа, поддръжка и достъпен сервиз, както и опростено ефективно управление на картината.

Архитектурата на Clarity Matrix се състои в децентрализиран дизайн, който извежда топлината, сложната конструкция и ненадежността от задната част на LCD панела и ги заменя с централно разположена, леснодостъпна и надеждна система. Ключовите компоненти на Clarity Matrix LCD Video Wall System са:
 

  • Избор от модули Clarity Matrix LCD – за силно осветена среда (Clarity Matrix MX) или енергоспестяващи (Clarity Matrix LCD LX).
  • Clarity Matrix EasyAxis – система за монтиране, която улеснява инсталацията и перфектното подравняване на LCD модулите, като позволява ефикасно вграждане в стени.
  • Clarity Matrix Quad Controller Module и Power Supply Module - захранват видео стената и поддържат непрекъснато възпроизвеждане.
  • Clarity Matrix разполага със софтуер за конфигурация и управление на излъчването, който улеснява настройката и предлага различни опции за обработка на картината.
  • Една цена, една цялостна видео система.

Безкомпромисно качество на картината
EasyAxisTM Mounting System

Clarity Matrix Video Wall System включва системата за монтаж EasyAxis. Easy Axis е проектирана така, че позволява вграждане в стена, използване на свободни стойки, както и монтиране на висящи от таван инсталации. Системата поддържа и трите вида монтаж. При вграждане в стена се използват вертикални и хоризонтални скоби, които осигуряват идеално разположение един спрямо друг на отделните панели от видеостената. Системата за монтаж включва също режим на обслужване за поправка на предната или задната част на всеки от LCD модулите.

Съоръженията EasyAxis са проектирани да обслужват LCD видеостените с най-тънък профил на пазара. Комбинацията от окачването и “blade” дизайна на Matrix LCD модулите ограничават дълбочината на вграждане (от екрана до стената) до 4.5 инча, като за други подобни инсталации е необходимо 60% повече пространство в дълбочина.

Прецизна система за окачване

Прецизно подравняване на панелите 
Matrix LCD модулите включват опростено контролно табло, проектирано така, че да разпределя захранването, видео и контролните сигнали към LCD панела като поддържа възможностите за поява на проблем, дълбочината, тежестта и нагряването на дисплея до абсолютен минимум. LCD модулът включва скоба, която перфектно пасва на системата EasyAxis, както и камери за настройка на EasyAxis, които спомагат за прецизното подравняване и минималното разстояние между изображенията чрез измерване на позицията по 6 оси.
Олекотеният дизайн на модула Clarity Matrix LCD гарантира по-лесни работа, инсталация, подравняване и поддръжка на устройството.
  • 6-осови камери за настройка
  • Малко тегло
  • По-малко възможности за срив
  • Намалено топлинно натоварване
  • Напълно безшумен


24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата
Опростена и удобна поддръжка  
Уникалната система Clarity Matrix подържа 24x7 режим на работа, с оптимизиран дизайн за охлаждане, висока надеждност и подсилено захранване. Поради рационалния дизайн на модулите Matrix LCD, се допускат по малки корекции в разположението на панелите. Когато е наложително издърпване на един от панелите или неговото премахване от инсталацията, това става без да се свалят другите панели. За сервизно обслужване се започва от най-горния ред на инсталацията, панелите се издърпват напред и навън. Панелите могат да се подменят чрез болтове, с достъп от предната или задната страна на стената. Също така, панелите могат да се подменят много бързо и удобно. Поради оптимизирания дизайн, те тежат по-малко от стандартен LCD дисплей и са по-удобно за монатаж и демонтаж.

Подсилено двойно захранване
Окачването и захранването подържат 4 LCD модула със собствено охлаждане, което прави конфигурирането, подръжката, и обновяването на инсталацията много по лесно. За още по-голяма надеждност, захранването подържа n+1 дизайн, така че ако има проблем със захранването, останалите 4 ще продължат да захранват 4 LCD модула баз да настъпва промяна в работата.Гъвкава видео обработка
 
След като видео стената Clarity Matrix LCD е монтирана и свързана, стартира автоматична калибрация, която позволява на всеки един модул от системата да намери своето място в инсталацията. Този процес олеснява комплексността на конфигурирането на видео стената ще се отнася до схемите на свързване.
Контролът на LCD модулите може да бъде осъществен чрез IR дистанционно и
менюто на дисплея или чрез RS-232 или LAN софтуер за управление. Видео стената поддържа изобразяване и увеличаване на конкретния материал, който се излъчва на нея, както на цялата и площ, така и на отделни избрани панели (Planar Big Picture Plus Processing). При по-сложни конфигурации, видео стената може да бъде управляване от Planar Indisys Image Processing или което и да било друго такова софтуерно решение.

 Обща техническа информация
 
Модел
 Clarity Matrix МX
Clarity Matrix LX
Осветеност (максимум)
700 nits
450 nits
Съотношение на контраста 
(средно за цялата площ)
3000:1
3000:1
Постоянност
>75%
>75%
Консумация
Max. 350 watts
Max. 290 watts
Максимално загряване
938 BTU/hr
698 BTU/hr

Спесификации
LCD Panel

Диагонал
46”/ 116,8 cm.
Резолюция
1366 x 768
Съотношение (Ш:В)
16:09
Технология
Commercial-grade direct view LCD
Размер на екрана (активна площ)
Диагонал
Ширина по височина (inch/mm)

46”/ 116,8 cm.
40.1” x 22.5”/1018.3mm x 572.5mm (активна площ)
Размери на външния панел (inch/mm)
Ширина по височина
Дълбочина със стойка
Дълбочина без стойка

40.4” x 22.8”/1025.7mm x 579.8mm (module)
4.5”/114.2mm
4.14”/105mm
тегло
21,78 kg.
Разстояние между активната площа на два дисплея (минимум)
7.3 mm
Време за реакция
8ms
Ъгъл на цялостно виждане
178˚
Цветове
16.7 милиона
Цветова Гама
72% NTSC, 100% EBU
Backlight type
CCFL
Backlight life (1/2 brightness)
50,000 Hrs
Дълбочина за монтаж
4.5” wall to front of screen
Акустичен шум
Не съдържа охлаждащ вентилатор
Температурни изисквания към средата
5˚-35˚C
Влажност на въздуха
20-90% RH, без кондензация
Backlight control
Individual and wall control
Backlight sensing and reporting
At display level
Display module position sensing
Auto-sensing integrated
Захранване

Тип
2U rack mount, захранва до 4 панела
В допълнение
n+1 допълнително захранване (опционално)
Line voltage
100-264 Volts AC, 50/60Hz autoswitching
Power status
Diagnostics LEDs, health monitoring and alerts
Power circuit
20A/115V or 10A/240V circuit per module
Максимално разстояние от LCD
60m максимално. backlight
4-контролен модул

Тип
1U rack mount controller drives up to 4 panels
Входове
4 single link DVI with HDCP
Dual link DVI in and out
Увеличаване на изображението
Clarity Big Picture Plus - 32 x 32 maximum
Mullion compensation
Integrated
Контрол
Clarity WalNet™ (LAN) (опционално)
RS-232
IR дистанционно
Frame lock
49-61 Hz
Controller status
Diagnostic LEDs, health monitoring and alerts
Максимално разстояние от LCD
125ft/38m standard
500ft/150m with extenders
Окачване

Комплект за окачване Clarity Matrix
1 бр/дисплей
Извити скоби за стена
Опционално
Стойка за под
Опционално
Обслужване монатаж в стена
Предно и задно
Позициониране на дисплея
Интегрирани 6-осеви камери
Тегло
6,35 kg.
Safety regulations
Complies with EN60950, FCC Class A, CISPR22/85, CE, EU RoHS


 


THE KENTUCKY DERBY MUSEUMHUNTSVILLE INTERNATIONAL AIRPORT


GUINNESS WORLD OF RECORDS MUSEUMсряда, 21 март 2012 г.

Jason Victor Serinus от Stereophile за тонколоните Scaena: Scintillating - Блестяща

 Най-уважаваното списание за хай-фи в света – Stereophile, обяви тонколоните Scaena за едни от най-добрите, представени на изложението Axpona 2012. Можете да ги тествате при нас в нашата специална акустично-обработена демо стая.

Ето и какво казва Jason Victor Serinus от Stereophile за тонколоните Scaena: 

Scintillating Scaena - Блестяща Scaena
сп. Stereophile, автор: Jason Victor Serinus
http://www.stereophile.com/content/scintillating-scaena

“Стаята на Алън Айхенбаум и Съни Ъмрао, беше една от четирите най-добри, които според мен се борят за 1-во място на шоуто Axpona 2012. В центъра стояха тонколоните Scaena Spiritus 3.4. Всяка тонколона включва 12 средночестотни и 7 рибонови високочестотни говорителя, заедно с 4 масивни 18-инчови субуфери, които изглеждат толкова заплашително, сякаш ще повалят цяла армия със своя бас.Например, трябва дачуете баса на барабана в Малеровата Симфония №2 - има най-убедителния фокус и маса, които някога съм чувал. Възпроизвеждането на системата, както може би очаквате е впечатляващо - инструментите звучаха поразително неутрално, изобилно и достоверно с превъзходен бас. Не само се насладих на музиката на Hadouk Trio в Live at FIP, но и записът който слушах в стаята на Алън, бе най-реалистичния, който съм слушал до сега. В сравнение с всяка друга система, която съм слушал през изминалата година, тази на Scaena е просто райска!”
Очакваме ви!

вторник, 20 март 2012 г.

Новия контролер Sonos за Mac и PC е тук!

Новият безплатен софтуер от Sonos прави намирането и пускането на музика в дома по-лесно от всякога! Днес Sonos официално обяви пускането на обновения десктоп контролер за Mac и PC - Sonos System Software 3.7, ъпдейт, който е достъпен безплатно за всички Sonos потребители.

Контролерът е преобразен изцяло, и включва нови екстри, от които да се възползват всички Sonos потребители, като например:
· Мини-контролер, който ви позволява да управлявате своята музика, докато работите в други програми
· Самостоятелно поле за търсене, което улеснява търсенето на радиостанции, парчета, албуми и изпълнители във всички източници — music library, Internet radio и музикални услуги.
· Опростен drag & drop интерфейс позволява да добавяте музика в плейлиста, в queue-полето, към една или много групирани зони.
· Party Mode volume control за групираните зони.

· Страхотен нов дизайн, с който работата с приложението доставя истинско удоволствие.
Още ключови ъпдейти в новата софтуерна версия:
 
Смартфони и таблети, базирани на платформата Android могат да използват мрежата на Sonos – SonosNet за да се свързват с плейърите Sonos и интернет.
  


Допълнителна информация за новата софтуерна версия Sonos 3.7: http://www.sonos.com/support/software_updates
За Mac-потребителите е необходимо компютърът им да подържа Mac OS X 10.6 или по-нова, а за Windows - XP SP3 или по-нова версия, включително Vista, Windows 7.
Вожте видео представянето на новия контролер Sonos:


четвъртък, 15 март 2012 г.

Скоро в нашия шоурум - новите модели телевизори и проектори от най-високия клас на Sony!

Най-новото поколение монолитни телевизори Sony ще можете да намерите и в нашия шоурум в края на месец Март. Ще представим селекция от най-високия клас интелигентни LED HD 3D интернет телевизори, както и проектори от 3D гамата на Sony.
А ето и един от моделите, които ще видите:

KDL-60NX720
Променете начина, по който гледате телевизия, с монолитен дизайн  
153 см / 60 инча, Full HD 3D телевизор с Edge LED, Motionflow XR 200, Wi-Fi®, Internet video и Skype™
Изключително тънък LED екран с монолитен дизайн
Гледайте интернет видеоклипове и осъществявайте повиквания чрез Skype™
Плавна, висококачествена картина в 2D и 3D режим


Забавлявайте семейството си със стил
 
Монолитният дизайн и ОptiContrast LED екранът го превръщат в един от най-изтънчените и тънки телевизори. С постоянно разрастващ се избор на онлайн развлечение и нови интелигентни функции, начинът ви на гледане на телевизия ще се промени завинаги. Трансформира дома ви чрез елегантен дизайн  
Променете облика на мястото, в което живеете, с красив тънък телевизор с уникалния монолитен дизайн. Наклонете го под ъгъл от 6 градуса в стилната метална допълнителна стойка и ще можете да гледате телевизия по възможно най-добрия начин върху съвременна ниска мебел. 

Най-доброто от интернет на големия екран

Наслаждавайте се на интернет от удобството на своя диван. Лесно извличате видеоклипове от интернет направо в телевизора си чрез вградения Wi-Fi®. С повечето постоянно добавяни канали сега е още по-лесно да се наслаждавате на каквото и когато искате. 


Отлично качество на картината в 2D и 3D режим

Вижте реалистичното Full HD качество в 2D и 3D формат. Гледайте плавно динамичните спортни сцени и филми с Motionflow XR 200. Насладете се на висококонтрастната картина на тънкия LED екран. Всеки пиксел от вашата 2D или 3D картина е подобрена с помощта на уникалната ни технология за обработка на изображението.

Характеристики KDL-60NX720 
Full HD картина с отчетлива детайлност - Насладете се на 2D и 3D снимки с висока разделителна способност с технология Full HD 1080
Първокласно 3D изображение - Насладете се на реалистичните 3D действия с Full HD качество. 3D от Sony осигурява най-ясните и светли 3D картини под голям зрителен ъгъл.
Edge LED за висок контраст на картината - Възползвайте се от подобрената наситеност на цветовете, високия контраст и подобрена енергийна ефективност, всичките представени на тънкия екран.
Придайте на помещението уникален стил с монолитен дизайн - Прибавете усещане за пространство с елегантната, сияйна повърхност на екрана, което подобрява качеството на картината и изглежда невероятно, дори когато телевизорът е изключен.
Вградена Wi-Fi® връзка с лесно свързване с интернет - Извличате развлекателно съдържание от своята безжична домашна мрежа и интернет без необ
ходимост от кабели
Наслаждавате се на най-доброто от интернет на големия екран - Свържете своя телевизор с интернет и извличайте интернет видеоклипове на цял екран, за да сте винаги информирани за случващото се в социалните мрежи (необходима е надстройка на фърмуера).
Готови за видео и гласови повиквания със Skype™ - Добавете камера за управление на глас и микрофон и осъществявайте безплатни разговори по Skype™ със своите приятели и семейството си от удобния си диван вкъщи.
Използвайте интернет от екрана на телевизора - Посещавайте любимите си уеб сайтове и търсете в интернет с уеб браузъра Opera™ (не се поддържа възпроизвеждане на вградено видео)
Наблюдавайте действието ясно с Motionflow XR 200 - Наблюдавайте поредицата от действия с еквивалента на 200 кадъра в секунда и се наслаждавайте на по-ясна картина с по-малко шум и размазване.
Естествени цветове и ясни, детайлни снимки - Виждате отчетливи детайли без никакво влошаване или шум, дори за снимки със стандартна разделителна способност с технология на картината X-Reality.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...