петък, 27 януари 2012 г.

3 проекторa Runco - уникално предложение!

Лимитарана оферта от Киров Хай-Енд:
Предлагаме ви 3 модела проектори Runco на уникални цени с отстъпки от 13'000 до 46'000 лева!
Офертата е валидна само до 3-ти февруари, 2012г.!
Предлагаме ви:
Runco D73d Ultra 3D - http://www.runco.com/_webapp_3412340/3Dimension_D-73d
Runco LS-100d - http://www.runco.com/products/projectors/dlp/lightstyle-portfolio/LightSyle_LS-100d
Runco LS-12 3D - най-новият модел 3D проектор на Runco!

понеделник, 23 януари 2012 г.

Открито звучащите Usher X718 - ревю

Историята на тайванската компания Usher (Usher Audio Technology) започва през 1972 година, тогава малката компания изначално специализирана за ремонт на Hi End техника започва свои собствени изследвания в областта на конструирането на акустични системи и усилвaтели.
Акустиката Usher X718 е поредната в нашия тест, за чийто дизайн може да се каже, че е изключително елегантен и привлекателен. Колоните са със значително тегло, което лесно може да се обясни с дебелите 1.5 инча MDF панели на корпуса и солидната дървена конструкция във вътрешността, създаваща една от най-добрите антирезони системи в този род компактни колони.
Всяка от петте достъпни финиш обработки - черен роял лак, слонова кост, сребро, вишенво черевено и златисто жълто е създадена посредством нанасянето на цели шест слоя лак, и именно затова повърхността на Usher X718 е толкова гладка и красива. Ръчно обработените странични дървени панели смекчава донякъде бляскавата външност, придавайки по-мек вид на колоните. Веднага в очите се набива скосеният дизайн на фронталния и задния панел, което от друга страна придава на X-718 и известна агресивност, но всъщност целта на това решение е да се изключт всички възможни паразитни резонанси, създавани вътре в корпуса.
X-718 има широка честотна лента за bookshelf колони - 42 Hz - 28 kHz, + /-3dB. Високите честоти се възпроизвеждат от 1” куполен туитър с вентилируема камера за снижаване на вътрешните резонанси и позоляваща възпроизвеждане на по ниски честоти от него за плавен преход между туитъра и средно-нискочестотния говорител - точката на среза е в границите на около 2 kHz.
Usher X-718 са едни от най-открито звучащите, създаващи изключително широка сцена bookshelf колони, които може да чуете за тази цена. 
Средните и ниските честоти се възпроизвеждат от 7” говорител с хартиен конус и голяма алуминиева фазова капачка. Магнитите и системата за окачване на тези говорители, както в цялата X серия са базирани на патентованата фирмена технология Symme-Motion, която според Usher привежда в “точна симетрия” придвижването напред и назад. С други думи, всеки път, когато говорителят излиза напред след това отдава съответният откат назад в абсолютно симетрично движение.
Относно маниера на възпроизвеждане колоните има един термин, който много често се използва от специалистите, пишещи ревюта в различните издания - “врата в музиката”. Усещането е, че звукът сякаш идва не от акустиката а от отворен прозорец някъде пред вас. X-718 са едни от най-открито звучащите, създаващи широка сцена bookshelf колони, които може да чуете. Прозрачност, чистота и неутралност - това са термините, с които може най-точно да определми звученето на колоните в средночестотния спектър. Сцената е толкова обемна, че създва илюзията, че ако станете от стола спокойно ще може да докоснете изпълнителя.
Високите честоти са чисти, точни без окраска в нито един момент.
Басовете са мощни, с отличен контрол и приятна дълбочина, макар че и тук се усеща основният минус на този тип акустика, а именно - лекият недостиг на крайно ниски басове. Колоните са подходящи за всеки жанр музика.

•Изключително обемна сцена
•Разкошни среди
•Красив дизайн
Отлични колони за всеки жанр музика, 
които изплащат всяка една вложена стотинка в тях с прекрасното си звучене.

Чуйте тонколоните USHER в нашия шоурум!С NuForce uDAC-2 твоят лаптоп може много повече!

Бюджетния uDAC-2 предоставя висока резолюция и превъзходен звук на ниска цена.

За кой е предназначен uDAC-2?
За всеки собственик на лаптоп, който обича музиката. За всеки геймър, който иска реалистични звукови ефекти, докато играе любимата си игра!

NuForce uDAC 2 е високо-производителен, 24bit/96kHz USB цифров аудио преобразувател (DAC), подходящ за персонален компютър, стерео система, десктоп аудио система или слушалки, за да достави превъзходен звук на конкурентна цена.

Мощен звук в малък, достъпен пакет.
Не позволявайте миниатюрния размер да ви заблуди - uDAC е гъвкав: включва аналогов RCA, цифров коаксиален изход и изход за активни слушалки.
Защо малкия uDAC може да направи такава голяма разлика? 
Даковете, вградени в повечето лаптопи обикновено не са предназначени да осигурят най-доброто качество на звука. Конверторите NuForce създават едно по-топлo, по-подробно възпроизвеждане на музикалните фейлове, които звучат осезаемо по-богати и по-пълни, с по-голяма яснота и по-голяма дълбочина и сила. Вашите любими слушалки и тонколони ще възпроизвеждат звука значително по-близко до пълния си потенциал.
Чуйте uDAC-2 в нашия шоурум!
Цена: 299 лв. с ДДС

Характеристики:
Входове:
USB (USB 1.1, 2.0 compatible)
USB DAC: USB 1.1, 2.0 compatible. USB native bit rate: 32, 44.1, 48, and 96 kHz, 24-bit
Maximum sampling rate: 96kHz
Resolution: 24-bits
Изходи:
Аналогов изход RCA = 2Vrms
Dynamic Range: 90dB
S/N Ratio: 98dB
THD+N 0.05%
Цифров изход: coaxial RCA 75-ohm
Изход за слушалки
Изходяща мощност: 80mW x 2 @ 16-Ohm
Headphone impedance 16-300 Ohm
Честотен диапазон: 20-20kHz
Мощност:
USB Bus Powered, 80 mA/5V
Maximum power consumption: 500mW
Размери: 68x38x21mm
Аксесоари:USB кабел (1м.)

понеделник, 9 януари 2012 г.

Newsletter Януари'2012

Здравейте,
Представяме ви Януарския ни Newsletter.
Прочетете целия нюзлетър тук.

Clearaudio Statement в шоурума на Kirov High-End
Заповядайте в нашият шоурум за тест на уникалния Clearaudio Statement! Докоснете се до най-иновативния грамофон в света - съвършения аналогов източник, и чуйте любимите си изпълнители както никога до сега!
Statement е конфигуриран с ултра-кохерентните тонколоните Hansen The King V2, референтния предусилвател DM10 и моноблок усилвателите DM88 от Halcro. Очакваме ви.
В края на януари грамофонът официално ще бъде предаден на своя нов собственик.


Kirov High-End на Hi-Fi Expo Sofia 2011:
Надяваме се, че голяма част от вас успяха да ни посетят на второто издание на най-голямото изложение за аудио-видео техника на Балканите - Hi-Fi Expo Sofia 2011!
Постарахме се да представим интересни продукти от всички ценови категории - стерео системи, гаджети, интерактивни системи и домашни кина в различни класове.
През 4-те дни на Hi-Fi Expo Sofia, ни посетиха много любители на качествения звук (над 4500 души по официални данни от организаторите). Щастливи сме, че много от вас прекараха приятни минути, в компанията на любимите си изпълнители, в нашите 4 стаи на 3-тия етаж на Гранд Хотел София.
Повече информация за нашето участие можете да прочетете тук.


Поздрави,
Екипа на Киров Хай-Енд
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...