вторник, 30 ноември 2010 г.

Playboy за Clearaudio: Майбах на грамофоните

Playboy казва:  
Моделът STATEMENT 
на бутиковата фирма Clearaudio е
най-върховното постижение 
за слушане на винилови плочи

Решихме да съберем в едно всичко най-добро, което сме постигнали в производството от 30 г. насам и така се роди моделът STATEMENT, един вид „Майбахът на грамофоните”, разказва Робърт Суки, един от шефовете на може би най-престижната фирма за грамофони в света Clearaudio. Наистина грамофонът STATEMENT е уникален отвсякъде. 

Първо, теглото от 350 кг му осигурява невероятна стабилност. Всички материали са хай-тек, включително и 70-пластовото, устойчиво на куршуми дърво panzerbaum, избрано заради невероятната си способност да поглъща вибрации. Електродвигателят е ръчно изработен в Швейцария и е абсолютно същият, използван за задвижване на роботизираната ръка на марсохода на НАСА. Рамото е тангенциално, а дозата е изработена от чисто злато. Носачът и виниловата плоча буквално „плават” във възуха, носени от магнитен лагер, патент на Clearaudio. Цялата горна част на грамофона контактува с основното шаси върху 4 миниатюрни маслени амортисьора и с помощта на жироскоп, се самонаглася винаги хоризонтално, независимо от люлеенето на пода или клатенето на корпуса на грамофона.

Именно поради това Роман Абрамович избра точно този модел за най-новата си яхта”, споделя Робърт Суки и допълва – „STATEMENT може да работи безупречно и плочата да не прескача дори при 9 бала вълнение или земетресение...” 

Сега разбираме защо малко по скромния модел MASTER REFERENCE си е купил руският президент Дмитрий Медведев (собственик на лично колекция от 10 000 грамофонни плочи), а сред останалите горди собственици на машини от Clearaudio са Анджелина Джоли и Брад Пит, Арнолд Шварценегер, Пласидо Доминго, Хосе Карерас и още много други звезди от най-голяма величина. Накрая някой може да попита защо точно аналогов грамофон в ерата на дигиталната техника. Този въпрос става излишен, след като човек чуе звука на STATEMENT, който може да бъде определен единствено като чист оргазъм за слуха.

понеделник, 29 ноември 2010 г.

Stewart Filmscreen & Swarovski Elements създадоха екран от класа 
Най-новата модна колекция екрани на световно известната американска компания Stewart Filmscreen, обсипана с камъни Swarovski от серията  Elements, съчетава лукс, блясък и перфектен образ и е специално разработена за взискателния клиент, който се стреми към уникалност и класа в интериора на дома или офиса си.  Партньорството между Stewart Filmscreen и SWAROVSKI Elements - най-качествените кристали в света, доведе до появата на уникален нов продукт, поставящ нови стандарти, символ на статус и вкус. Модната Колекция на Stewart създава нова вълнуваща възможност в интериорните решения, комбинираща блясък с перфектно изображение. Независимо дали гледате филм или не, уникалното бижу, било то с предна или задна прожекция и с многобразие от варианти в материала на платното, непрестанно привлича вниманието като  създава красота и уют във всяко помещение.
 Модната серия на Stewart се предлага в богато разнообразие от цветове и е истински съблазнително допълнение към декора на всяко жилище. Можете да избирате измежду над 12 вида кристали Swarovski , с блясък на диамант, оникс, сребро, злато, аметист, сапфир, рубин и още много други. Чрез стандартната черна вътрешна рамка VELUX изображението има перфектен визуален завършек. Това не е всичко, новите екрани от серията се предлагат с гъвкава опция за монтаж на стена и таван – можете да регулирате височината на рамката според вашите предпочитания. Така в случай че смените канапето в хола с ново, можете да настроите екрана според височината му.

петък, 19 ноември 2010 г.

Clearaudio Smart Matrix Professional – Интелигентна грижа за грамофонните плочи

Smart Matrix е изключително полезна и достъпна машина за почистване на грамофонни плочи, разработка на Clearaudio. Всеки собственик на грамофон ще оцени нейните достойнства и със сигурност ще се съгласи с твърдението, че с нея животът на грамофонните плочи ще се удължи значително. Машината използва специално разработен почистващ препарат за грамофонни плочи и разполага с рамо, което чрез вакуум изсмуква попадналите в браздите прах и други замърсявания, като същевременно премахва статичното електричество. Smart Matrix може да се използва и за почистване на нови плочи, като звукът след „банята” е много по-ясен, в сравнение с непочистена нова плоча. Clearaudio предлага опционално и вакуумно рамо за почистване на шелакови плочи. Машината е снабдена с безшумен мотор, който завърта виниловия диск в посока по часовниковата стрелка и обратно. Препаратът, с който плочата се почиства бива всмукан през вакуумното рамо и се отделя в контейнер с датчик, който отчита кога той е пълен.
 
Smart Matrix не е единствената машина за почистване на винилови и шелакови плочи, която Clearaudio предлага. По големите модели като Double Smart Matrix например, са напълно автоматизирани и почистват плочата едновременно и от двете страни, с натискането на един бутон.

Цена за Smart Matrix Professional – 1’779,00 лв. с ДДС
Цена за Double Smart Matrix – 4’899,00 лв. с ДДС
www.clearaudio.de

четвъртък, 18 ноември 2010 г.

Звук, който трогва... Duevel Sirius

Duevel Sirius 
са едни от най-изисканите
озвучителни тела,
които някога ще видите и чуете!

В благодарствено писмо до президента на фирма Duevel, музикален експерт с над 35-годишен професионален опит в областта на хай-енд аудио техниката обяснява как след пускането на Sirius, очите му се напълнили със сълзи. Не му трябвали повече от 10 минути, за да ги определи като най-доброто и качествено нещо, което е чувал някога през живота си. Отделно и като дизайн ги определя като изключително стилни.

Като всичко немско и при Duevel Sirius технологията на говорителите e уникална. Първо – концепцията на действието на мембраната на 140-сантиметровото секси чудо няма нищо общо с тази на останалите конвенционални модели. За Sirius важи принципът на разпръскване на звука, наречен Omni-directional, или с други думи – създаване на триизмерна звукова панорама в 360-градусова проекция. Звукът на високо-средно-честотния и нискочестотния говорител се канализира и разпръсква от двете успоредни една на друга хорни, изработени от многослойна високорезонираща дървесина. Преминавайки през образувания канал между сглобката на резониращите хорни, звукът създава т. нар. многоизмерна обемна музикална картина на произведението.

Нетрадиционният дизайн на Sirius е причината тези тонколони не само да привличат погледите, но и да звучат по невероятен начин, с мощността си от 400 W, честотна характеристика от 30 Hz до 23 000 Hz и чувствителност от 93 dB. Моделът смесва качества, които изключително рядко се срещат в един и същ продукт, що се отнася до звуково възпроизвеждане – властност и чувственост, прозрачност и плътност, динамика и лекота, резолюция и яснота, постоянство и класа. Със Sirius всеки звук е уловен и възпроизведен по истински незабравим начин, а музикалните инструменти буквално се разтварят в колорит. Например солото на саксофона се излива толкова ярко, живо и дишащо, че може с право да започнеш да се съмняваш, дали пък Джон Колтрейн не е още сред живите и стои не къде да е, а във твоя хол. 


 Интересно:
Колоните Duevel са толкова сексапилни, че дори и култовият д-р Хаус не може да им устои! Той е екипирал дома си с модела Bella Luna Diamantе и в много епизоди на сериала можете да ги засечете. Те са аналогични на Sirius модела, но все пак имат няколко различия. Едно обаче е напълно идентично – невероятният звук.понеделник, 15 ноември 2010 г.

JL Audio W7 - ултимативен car-audio субуфер


Моделът W7 на JL Audio включва шест патентовани технологии и напълно уникален набор от компоненти.
Създаден да възпроизвежда и най-ниските честоти с максимална вярност във всички нива на сила на звука.

На пръв поглед в W7 ще видите масивен субуфер, но анализирайки технологийте вложени в него и изпълнението му ще остановите, че пред вас стои много повече от поредния голям SPL говорител. За JL Audio изработаката и дизайна на SPL говорители без компромиси с качеството на звука представлява много по-малко предизвикателство от проекта за W7. Целта е направата на нискочестотни говорители, с огромна производителност и същевременно с високо ниво на вярност.

От JL Audio твърдят, че не е достатъчно за един говорител да звучи само страхотно или само силно.
Трябва да бъде и двете.

Прочетете ревюто  за W7 тук


Свържи се с нас:
Киров Хай-Енд
Бул. Царица Йоана N49
София 1324
тел:+359 2 800 60 00; +359 2 933 08 43
e-mail: info@kirov-high-end.bg
www.kirov-high-end.bg
skype: kirov-high-end

Новини за car-audio маниаците – продуктите на легендарната компания JL Audio са вече в България!


Висококласните car-audio компоненти и системи на американския гигант JL Audio навлязоха и на българския пазар. Легендарната компания е основана през 1980 година, слави се с педантична прецизност и качество в изработката на своите продукти. Със сигурност всеки, който е чувал името JL Audio знае, че нейно дело са най-мощните субуфери в света! 
Продуктите на JL Audio се разпространяват чрез внимателно подбрана дистрибуторска мрежа в 58 страни, в девизийте автомобилно аудио, яхтинг, моторни спортове и домашни аудио системи
 
За България ексклузивен представител на марката е Киров Хай-Енд.

Освен в Шоурума на Киров Хай-Енд, можете да намерите своите car-audio компоненти JL Audio също в магазините на:

R & B Audio
Гр. София
Ул. Индустриална № 9
Тел.: 02 936 60 89
Моб.: 0879 000 762
e-mail: info@rnb-audio.com

Ines Auto
Гр. София
Ул. Дукатска планина № 3
Моб.: 0893 606020
Моб.: 0888 603760
петък, 12 ноември 2010 г.

WD100 - новата wireless iPod докинг станция на SonosВодещата компания в разработването на безжични музикални multi-room системи – Sonos, Inc. - обяви най-новия продукт в своето портфолио - Sonos Wireless Dock WD100

Последното допълнение към музикалните Multi-Room системи Sonos, позволява да слушате любимата музика, съхранявана на iPod или iPhone навсякъде в дома. WD100 влиза в продажба от м. Ноември’ 10 г., с цена от 299,00 лв с ДДС.
“Безжичната док станиция на Sonos е перфектния аксесоар за любителите на музиката, които притежават iPod или iPhone и искат да слушат музиката която съхранват на своя плейър или телефон във всяко помещение в дома,” казва Фил Ейбриъм, Изпълнителен директор на Sonos, Inc. "Този нов док засилва мисията ни да предоставяме на нашите клиенти достъп до всички музикални ресурси на планетата, включително и всичко съхранявано на iPod и iPhone у дома."

Sonos WD100 прави достъпна музиката, съхранявана или възпроизвеждана от iPhone или iPod като я изпраща безжично до всички зони в дома, при това преди да конвертира сигнала в аналогов, гарантирайки възможно най-доброто аудио качество.

Sonos WD100 е сертифицирана от Apple и е съвместима със: iPod touch (1st, 2nd, 3rd generation), iPod classic, iPod nano (3rd, 4th and 5th generation), iPhone 4, iPhone 3GS, iPhone 3G.

петък, 5 ноември 2010 г.

JL Audio Gotham g213 - the bass master!

 Източник: сп. "Хай-Фи Звук и Визия"

Преди да започнем това ревю, веднага трябва да споменем, че никъде в него няма да стане въпрос за Батман, въпреки че всички знаем в кой град известната като Човека прилеп персона показваше мускули и раздаваше правосъдие - Gotham. Това е наистина звучно и странно име за субуфер, но когато зад него стои аудио компания като JL Audio, нещата стават сериозни.

Що се отнася до акустичното тяло, носещо това име - то наистина може да разтърси и изкара извън контрол съседите в радиус от четвърт километър.

Нарекохме Gotham g213 - повелителят на басовете, защото той е едно "чудовище· с огромно тегло и невероятен звук.

Време е да ви запознаем с един наистина уникален субуфер!Тежка категория

Добре познатата в производството на някои от най-добрите аудио продук­ти за автомобили - американската компания JL Аудио пусна на пазара преди няколко години моделна линия субуфери за домашно ползване. Fathom f112 и f113 пожънаха огромен успех и получиха възторжени отзиви от маниаците на домашното кино, но в същото време се оказа, че от JL Audio планират нещо още по-впечатляващо. Това бе моделът Gotham g213, който със своето тегло от 163 килограма, с двата си 13.5· W7 говорителя, мощния 3800 W усилвател, изцяло изработения от фибростъкло корпус и впечатляващия набор от опции за обработка на звука и свързване даде заявка, че ще бъде субуферът на субуферите.

И това  наистина е така, имайки предвид, че в момента едва ли може да намерите по-тежък модел за домашно ползване от него. Но не само теглото е сигурен белег за качеството на звученето!

По принцип JL Audio произвеждат сами говорителите за своята продукция, като в Gotham на тях е обърнато специално внимание. Използваната версия W7 говорители са конструирани специал­но за този субуфер - те имат по-голяма магнитна структура от тази, използвана в най-мощните автомобилни решения на JL Audio, по-различна и от магнитната система, интегрирана във Fathom серията субуфери. Според производителя пълният ход на мембраните на говорителите при пикови натоварвания надхвърля зашеметяващите 4 инча (над 10 см). Корпусът, който държи тези "чудовища" в себе си, неслучайно е направен от здраво фибростъкло с вътрешни скоби - оказало се е, че MDF просто не е достатъчно здрав за подобно налягане. JL Audio произвеждат и "зверски" мощния усилвател, който е необходим в случая - 3800 W, клас D с огромен тороидален силов трансформатор.Труден въпрос

Къде да поставя това 163-килограмово чудо? Наистина труден въпрос, защото за много хора разполагането на Gotham g213 у дома ще бъде сериозно изпитание, като за местенето му из апартамента ще трябва да повикате няколко приятели. След като се уверите, че подът няма да пропадне при съседите от долния етаж заедно с вас и скъпата  покупка, може да пристъпите към настройката и свързването на субуфера. Но не и преди да се насладите на наистина благородния му и вдъхващ респект външен вид. Стилният му черен корпус е с изискано закръглена и скосена назад форма, покрита с блестящ лак. В горната му част се намира контролният панел, изработен от леко гланциран алуминий, а като капак на всичко идва и едрият син индикатор за захранването, който определено придава футуристична нотка в дизайна. Разбира се, не може да пропуснем и двата фронтално разположени W7 говорителя, от които сякаш лъха напрежение, при това още преди да бъдат захранени с електричество.

Задният панел е изчистен, изработен изцяло от алуминиева сплав, с големи надлъжни ребра за охлаждане на усилващата секция. Наличните  портове са няколко - два небалансни RCA входа, два балансни XLR входа и един балансен XLR изход за свързване на друг субуфер във функцията slave.

Неподражаем ефект на присъствие

Ако трябва да говорим за нови и върхови технологии, то в Gotham g213 те са цял куп, като за пример може да споменем DMA оптимизираната моторна система и технологията FCAM (Floating-Cone Attach Method), използвани в говорителите, които позволяват огромен ход на мембраната, елиминирайки по този начин изкривяванията и доставяйки чист и добре артикулиран бас.

Тези и другите технологични нововъведения позволяват на субуфера да работи без никакви усилия в диапазона 19-200 Hz, осигурявайки неподражаем ефект на реално концертно присъствие, ако слушаме любимия изпълнител в музикален 2.1 режим, или пълно потапяне в атмо­сферата на филма при използване в системата за домашно кино.

Басовата мощ на Gotham g213 лесно се приспособява към конкретните нужди на своя притежател благодарение на опция­та за автоматична настройка с микрофон чрез вградената  акустична система за оптимизация A.R.O.


За най-прецизните аудиофили, които се доверяват единствено на своя слух и пръсти, са предвидени и ръчни калибровки посредством регулатори на фазите, полярността и другите необходими настройки за адаптация на g213 към особеностите на стаята на прослушване или кинозалата.  Още една важна особеност на Gotham g213 е възможността му да работи в режим Master/Slave, което позволява да се използват няколко субуфера, работещи съгласувано, при това настройката и калибрирането им се осъществява само с натискането на един бутон.


Чуйте JL Audio Gotham g213 в шорума на Киров Хай-Енд!videoMeet The Grand Master

Hansen – The Grand Master – Да чуем истината, само истината и цялата истина!

На света има тонколони, добри тонколони, страхотни тонколони и The Grand Master – най-новия чудовищен модел кохерентни озвучителни тела от Hansen Audio. А когато The Grand Master „заговори” става ясно, че Hansen Audio не само провокира аудиофилското любопитство, а открива и налага нови стандарти пред любителите на истинския звук.

Всеки един от десетте драйвъра в елегантното шаси е ръчно изработен. Концепцията и запазена марка на канадската компания цели абсолютно отсъствие на деформации на синусоидата и понастоящем е най-добрата такава технология в цял свят. Четирите нискочестотни говорителя и четирите средночестотни говорителя постигат пълна хармония с двата високочестотни драйвъра (един от които се намира на „гърба” на тонколоната). Hansen Audio твърди, че говорителите на The Grand Master имат най-бързо атакуващ и също толкова бърз обратен ход на мембраната. Всеки драйвър има многослоен композитен купол. Инертния материал не оставя никаква следа в звуковата вълна и е абсолютно неутрален. Изработката и дизайна на шасито е 1/3 от вълшебството на The Grand Master, и е може би най-трудната част от изработката на цялата тонколона. От компанията смятат че конвенционалния дизайн на боксовете (правилна и симетрична панелна конструкция) е отживелица – шасито трябва да има освобождаваща звука форма, която да елиминира пречупванията и изкривяванията на звуковата вълна, като същевременно разпръскването на звука от всеки драйвър трябва да става едновременно и без разлика във фазата, при това и акустично. Основателят на Hansen Audio – Ларс Хансен - знае, че това не може да се постигне със стандартните дървени материали. Също като останалите тонколони в семейството и The Grand Master има напълно неутрално, изключително здраво, устойчиво и най-вече – пасивно тяло. Материалът от който е изработено то е дело на компанията и се нарича „Hansen Composite Matrix material”. Шасито е многослойно, като всеки отделен слой специална смола има определена функция, а крайния резултат отговаря на всички изисквания – кохерентна тонколона, която „изчезва” акустично и създава шокиращо реалистична звукова картина за слушателя!

Характеристики:

Честотна характеристика: 15 Hz – 23’000 Hz
Чувствителност: 90 db
Номинално съпротивление: 8 Ω
Финиш: Hansen Audio Silver / Hansen Audio Black
Нискочестотни говорители: Hansen 26,9 см (X 4)
Средночестотни говорители: Hansen 18,2 см (X 4)
Високочстотни говорители: 2,5 см Dome (X 2)   
Crossover: Hansen DAT (Driver Assimilation Technology)

Магазините, в които ще намерите продуктите на SonosОсвен в нашия шоурум, продуктите на Sonos са вече достъпни и в магазините на:

Creative Center

МАГАЗИН И СЕРВИЗ
София, ул. Светослав Тертер N 10
+359 2 846 33 76, +359 2 946 33 50, +359 889 53 00 00
понеделник – петък 8.30 – 18.30
www.creativecenter.bg
София, книжарница Пингвините/подлеза на Ректората/ 

"МУЛТИМЕДИЙНА РАБОТИЛНИЦА" АД+359 882 66 00 05гр.София 1113
жк. Изток, ул.Райко Алексиев 15
тел.: +359 2 439 0515
e-mail: contact@mmw.bg 

www.mmw.bg

Adapt Controll Solutions
Гр. София, ж.к. Младост 1
Ул. Григорий Горбатенко 6
Тел.: 02 807 70 75
infobg@adaptcontrol.com
www.adaptcontrol.com

Best Music and Video Online Shop
info@bmv.bg
www.bmv.bgСкоро - в магазините на Техномаркет в страната!
www.facebook.com/KirovHighEnd

Свържи се с нас:
Киров Хай-Енд
Бул. Царица Йоана N49
София 1324
тел:+359 2 800 60 00; +359 2 933 08 43
e-mail: info@kirov-high-end.bg
www.kirov-high-end.bg
skype: kirov-high-end

Музиката е навсякъде около теб!
Искаш да слушаш любимите парчета навсякъде в дома? Искаш да слушаш радио от Англия, САЩ, Китай, Италия, Нова Зеландия, от цял свят?

Има система, която ти дава точно това - Sonos.

 
Sonos представлява музикален плейър и сървър, който работи на безжичен принцип, със собствена wireless мрежа. Sonos е гъвкав - плейва музиката от вашия компютър, харддиск, смартфон, таблет или MP3 плейър или директно от интернет. Идеята на плейърите Sonos е да доставят безжично музиката там, където желаете, като всеки един плейър, можете да контролирате самостоятелно, в групи или дори в една обща група (Party mode!). Със Sonos ще слушате над 100'000 интернет радио станции и музикални услуги от цял свят.
Всяко едно устройство е предназначено да стриймва музика, радио и музикални интернет услуги без компресия и загуба на качество и без усложнено окабеляване - абсолютно безжично.

Multi-Room системата Sonos ви позволява да слушате цялата музика, която харесвате, навсякъде във вашия дом, с натискането на един бутон. С музикалните плейъри на Sonos може безжично да слушате любимия ви списък с парчета както и любимото ви интернет радио във всяка стая.

Системата се състои от модули, част от които могат да работят напълно автономно. Устройствата за възпроизвеждане на музика – „Зонален Плейър” (ZonePlayer) се предлагат в 3 варианта: Зонален Плейър с вграден усилвател за добавяне на външни тонколони – Connect:Amp, Зонален Плейър без усилвател Connect, който се интегрира с вашата аудио система както и
две самостоятелна система с вградени усилватели и говорители - Зонален Плейър Play:5 и Play:3. Една от уникалните екстри в семейството на Sonos e рипийтъра и екстендър на сигнала - Sonos Bridge, с който практически можете да добавяте компоненти Sonos до безкрай!

Името на самото устройство идва от основната концепция а именно: зониране на помещенията в дома ви, и разпространение на любимата ви музика в тях.
Със Зоналните Плейъри на Sonos вие ще може да доставите до всяко кътче на жилището си, любимата ви музикална колекция.

 Нужен е само един Зонален Плейър или Bridge, който да бъде включен към вашия wireless router / DSL модем за да може да слушате и Интернет радио навсякъде.
Контрола върху Зоналния Плейър се осъществява по няколко начина. Sonos предлага на потребителите автономен контролер, който работи изцяло под SonosNet, като съчетава в себе си функционалност и модерен дизайн. Цветния touch screen дисплей на контролера ви позволяват да видите както името и парчето и групата която слушате, така и оригиналната обложка на албума.

Sonos предлага на своите потребители безплатен контролен софтуер за мобилни устройства - таблети и телефони с операционна система Android, както и приложения за iPhone, iPod Touch и iPad.

Системата може да бъде интегрирана и към компютър. Фирмата предлага контролираща софтуер, съвместим с Windows и Маc OS.  С контролера или с придружаващия софтуер можете да управлявате всеки плейър, или зона отделно. Дори можете да групирате зоните така, че няколко избрани или всички
да възпроизвеждат едновременно една и съща музика. Освен това можете да спирате звука или да го заглушавате на всички плейъри в къщата едновременно, както и индивидуално за зона.

За разлика от всички останали продукти с подобна концепция на пазара, основно преимущество на Sonos е, че плейърите работят безпроблемно със всички видове харддискове, които могат да се намерят в момента.
В допълнение към функционалността, всички плейъри Sonos получавата автоматични софтуерни ъпдейти!
Но вълшебството на Sonos не свършва с това! Sonos е най-желаният музикален сървър от аудиофилите. Двата цифрови изхода предоставят възможност, сървъра да се използва със скъпи дигитални конвертори, създавайки изключително удобство на ценителите на висококачественото аудио възпроизвеждане.  Sonos работи с всички основни типове музикални файлове - WAV , MP3, WMA, AAC, Flac и др. 
Questlove говори за неговата система Sonos. Вижте видеото:


Sonos предлага няколко типа музикални плейъри:
четвъртък, 4 ноември 2010 г.

За нас
Здравей,
И добре дошъл в нашия първи блог!

Кои сме ние?
Имаме удоволствието да ти се представим – ние сме фирма КИРОВ Хай-Енд.

www.kirov-high-end.bg

Какво правим?
Занимаваме се основно с внос и търговия на луксозни хай-фи, аудио-видео стоки и автоматизация.
Нашият шоурум и централен офис се намират в гр. София 1324, Бул. Царица Йоана N49.

Какво можеш да намериш при нас?
Ето нашето портфолио: ТОНКОЛОНИ, УСИЛВАТЕЛИ И ПРЕДУСИЛВАТЕЛИ, CD ПЛЕЙЪРИ, DAC, ГРАМОФОНИ, ПРОЕКТОРИ, ЕКРАНИ И ДИСПЛЕИ, АУДИО И ВИДЕО СЪРВЪРИ, КАБЕЛИ И СТАБИЛИЗАТОРИ, ИНТЕРАКТИВНИ РЕШЕНИЯ, АКУСТИЧЕН ДИЗАЙН, РОЯЛИ, МЕБЕЛИ, ДОМАШНО КИНО.Нашият екип е високо квалифициран и преминал сертифицирани обучения, тренинги и семинари по изискванията на фирмите производители.
Над 85% от продуктите, които предлагаме са ръчно изработени от квалифицирани специалисти и инженери в цял свят, и са преминали различни тестове за контрол на качеството.


За да бъдем в твоя услуга и за да намерим решението което ти трябва, ние предлагаме класово разнообразие, според индивидуалните ти предпочитания и възможности:

• Разнообразие от уникални продукти за всеки.
• Завършено и комплексно решение спрямо изискванията, проекта и предвидения бюджет.
• Всички необходими съпътстващи компоненти – от аксесоарите през автоматизацията до грамофонната плоча.
•Богата и гъвкава продуктова гама, съобразена с всички възможни предпочитания множество вариации в:
•    Дизайн
•    Клас
•    Характеристики
•    Технологии
•    Концептуално изпълнение
Тук можеш да очакваш новини за  наши продукти, мероприятия, интересни факти и още много.
Можеш да посетиш и нашата страница във Facebook:

www.facebook.com/KirovHighEnd Свържи се с нас:
Киров Хай-Енд
Бул. Царица Йоана N49
София 1324
България
тел:+359 2 800 60 00; +359 2 933 08 43

e-mail: info@kirov-high-end.bg 
 skype: kirov-high-end

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...